Dušno poslanstvo ne pomeni “postati”, temveč “ustvariti”. Vse, kar je povezano z uresničevanjem nekega cilja, je del mentala.

Vse predstave, ki jih imamo o sebi, da “moramo nekaj postati oziroma imeti”, so povezane z občutkom manjvrednosti, ki nas posledično sili v zadovoljevanje potreb drugih ljudi.

Zato se znajdemo ujeti v lastne občutke in se ne aktiviramo v smeri našega resničnega potenciala, ali smo preveč razpeti med dejavnosti, ki jih za nas predvidijo drugi.

Srčna frekvenca, ki je portal naše duše, nima logike.

Ne postavlja ciljev in omejitev. Nas pa spodbuja, včasih celo sili k ustvarjanju z občutki tesnobe, anksioznosti, globokega nezadovoljstva, ki se včasih našemu zunanjemu svetu zdi nesmiselno.

“Vse imaš, kaj bi pa še rada?”

To je velikanska zabloda, ki jo moramo ovreči iz našega miselnega sistema, če želimo aktivirati svoj najvišji potencial.

A začne se s poznavanjem sebe.

Dokler človek ne ve, kdo je in kaj si resnično želi, sledi in ugaja pričakovanjem okolice.

Ta igra se zaključi v hipu, ko svojo pozornost začne usmerjati v iskanje in odkrivanje lastne biti.

Ne rečem, da je ta proces enostaven, ker ni. Je pa vredno truda in vložka energije, ker prinaša neizmeren občutek notranjega zadovoljstva, ki ga ne dajo nobene zunanje stvari, dosežki ali odnosi.

Vaša duša želi, da začnete s sebe odlagati vsa nekoristna, morda za vas celo uničujoča prepričanja o sebi in se odprete vsemu obilju, ki vam ga ponuja to življenje.

Imate svoje poslanstvo in na vas je, da ga odkrijete, z majhnimi koraki.

Vredni ste najvišje ljubezni, ki jo čutite prek svojega srca. To želi, da sijete, da ste zadovoljni, sočni, polni, radostni in potešeni.

Razširite svoj um. Tam se vse začne.

Avtorica članka je Petra Košič, novinarka, urednica in ustanoviteljica portala MIND – Medij nove dobe (https://mind-portal.si/).

Komentiranje vsebin je onemogočeno.