Tvoje življenje se začne s tvojo odločitvijo. V trenutku, ko se odločiš zase, se aktivirajo vse vesolje sile v tebi in ti pomagajo uresničiti namero v realnosti.

Vse tisto, kar čutiš in si doslej čutil v sebi, je postalo tvoja resničnost.

Zato vesolje VEDNO dela zate.

Vedno skrbi, da dobiš vse tisto, kar manifestiraš z namero. Zato je tako pomembno, da to ozavestimo.

Ko v sebi nosimo in negujemo žalost, obup, to tudi manifestiramo.

Ti si tvoja namera.

Vse želje, ki jih nosimo v sebi, tudi po maščevanju, se nam dejansko odslikajo kot ogledalo v naši zunanjosti. Zato je tako zelo pomembno, da očistimo svoj notranji prostor.

Sprostiti moramo vse ventile iz sebe, kot bi čistili zamešene vodovodne cevi v kuhinji. Sranje mora ven, da voda spet lahko normalno steče.

Nova voda. Nova energija.

Enako je z našimi energetskimi cevmi.

Morajo biti pretočne, da lahko delujemo na novo.

Da lahko ustvarjamo in smo v življenju to, za kar smo se kot duša namenili biti. Zato je tako potrebno očistiti naše energijsko polje, ali kot temu pravi Majda Šraj, opraviti dnevno duhovno higieno.

Enako kot smo se naučili vsakodnevno očistiti svoje zobe in telo, kuhinjski pult in posodo, oprati svoja oblačila po nošenju, bi morali k svoji dnevni higieni vključiti čiščenje naših energetskih teles.

Z drugimi besedami, če čistimo samo svoje telo in stvari, ki jih uporabljamo, je tako, kot bi potegnili vodo v straniščni školjki samo sem in tja.

Na ta način se “sem in tja” očistijo naša energetska polja v naravi ali v morju.

Kaj se zgodi z našo energijo, če se v njej nakopičijo energijski odpadki in energije drugih ljudi ter sil? Ste dobili sliko.

Več o duhovni higieni in njenem pomenu si lahko preberete v tem članku, ki je objavljen tudi na vecer.com.

Komentiranje vsebin je onemogočeno.