Izven okvirjev SVEŽE OKO

Ljubezni ni potrebno iskati, ljubezen te najde sama

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ljubezni nam ni potrebno iskati, sebe spreminjati zato, da bi nas ljubezen lahko našla. Ni to fantazija kot Božiček v otroški domišljiji, ki meni, da ga njegovi darovi ne bodo našli zunaj njegovega doma.

Ljubezen pride, kjerkoli je tvoje srce. Vsa ljubezen, ki jo v srcu nosiš s seboj, tudi do ljudi, ki niso s teboj, je v tebi. Ves čas nas ljubezen povezuje z močno nitjo, ki se je ne da pretrgati, ker je ljubezen resnična vez; je most med nami in stvarnikom, je platno, iz katerega izviramo in smo na njem povezani vsi – vsak s svojo barvo.

Barve, ki nas ločujejo med seboj, ustvarjamo sami. Vsako razpoloženje ima svojo barvo.

Človek, ki na svet zre skozi črno-bele oči, ne mara mavričnih ljudi. Svežina in toplina na obrazu radostnih ljudi motijo sivino jeznih, žalostnih in stalno razočaranih.

Vse barve, ki jih izbiramo za svoje življenje in svoje razpoloženje, izhajajo iz iste palete. Nihče od nas ni ločena celota, ni pa potrebno soncu prikrivati svojega sijaja s sivino. In ni potrebno sivini, da se namaka s sončevo energijo, če ne želi. Če si radosti ne dopusti.

Naj vas radost v srcu ovija te dni. Ne glede na vreme in zunanje razpoloženje, ki ga odsevajo drugi, ki so s svoje palete zase izbrali drugačne barve kot vi.

V ljubezni smo med seboj povezani vsi.

Z ljubeznijo, za vas, MIND & Petra

Komentiranje vsebin je onemogočeno.