Vstopili smo v leto, ki bo preizkušalo, kako čvrsto stojimo v lastnem stebru moči. Koliko smo dosledni s svojimi izbirami in koliko zmoremo prepoznati, kaj to niso. Ni to leto, ko bomo predvsem ustvarjalni novo, temveč se bomo predvsem odločali; z drugimi besedami, življenje nam bo postreglo z mnogimi izbirami in na nas je, da treniramo svoj “ne”. Vsak ne naredi prostor pravemu “da”-ju.

Dinamiko tega leta zaznamuje število pet, ki predstavlja dinamično, nekoliko razpršeno energijo, predvsem pa od nas zahteva doslednost ne samo pri izbirah, temveč tudi pri tem, da se jih držimo in jih v polnosti tudi dovršimo. Petica je sama po sebi število, ki ima rado potovanja, povezovanja, dinamičnost. Hkrati pa se petici včasih “ne ljubi” stvari dokončati, zaključiti, izgubi interes, smisel in se obnaša kot razvajena tečka. Je tudi izjemno ustvarjalna in vse te lastnosti se bodo nekako prelivale v naš vsakdan. Leto 2021 zaznamujejo števila: 2+0+2+1 in seštevek se zlije v število 5.

Kako veš, da je nekaj tvoja prava izbira?

Izjemno pomembno je, da se naučimo slediti svojemu notranjemu glasu. Da prepoznamo, kaj nam sporoča naša pristna energija in svojo pozornost čim bolj iz zunanjega sveta preusmerjamo na naše notranje počutje.

Ko izbiraš prihodnost zase, je dobro svojo izbiro najprej začutiti. Pri takšni vizualizaciji oziroma manifestaciji se je dobro zavedati, da našo realnost ustvarjajo naši občutki in ne misli ali dejanja, ne vselej. Z energijskega vidika manifestiramo prek našega počutja. Zato je zelo pomembno pogledati svoj prostor skozi svoje notranje oči, sploh ko pride do kakršnekoli izbire.

Če se po svojem notranjem prostoru in počutju, ki si ga predstavlja vizualizacija izbire, ozremo nenavezano na trenutni položaj, lahko začutimo možnosti, ki nam jih izbira lahko ponudi. Manifestacija se začne z občutki. Kar začutimo, to k sebi pritegnemo.

Če se ozreš naprej po svoji izbiri in čutiš ob tem svobodo, vznemirjenje, prostor, ki se mu obeta polnjenje in mu lahko pripišeš obogatenje tvoje izkušnje, življenja, je to dobra izbira. Če te misel na izbiro že takoj nekoliko izčrpa ali ti vzbuja dvome na čutni ravni – opusti pri tem svoje misli in logiko – potem ti občutja sporočajo, da v odnosu do izbire ni pretoka. Da boš dal več, kot bi želel prejeti.

Kako prepoznaš razliko?

Sprehodi se z občutki po starih izbirah, ki so te napolnile in ti odprle nova, pomembna poglavja v tvojem življenju. In hkrati se sprehodi z občutki po tistih prazninah, ki so te izčrpale. Po vsej verjetnosti lahko prepoznaš, da so ti “slabe izbire” že v začetku nakazovale, da ne bo pravega pretoka obilja in enakovredne izmenjave energije. A je um trmasto in rahlo naivno vztrajal, da je stvar morda obetavna.

To leto bomo testirali svoje zmogljivosti dobre presoje. Ta je vselej najpomembnejša, ko vstopamo v nove: prostore, odnose, poglavja, posle. Ni vse zlato, kar se sveti in kar kot zlato prepoznajo naše zunanje oči. Včasih je dobro vklopiti vse svoje čute, zaznati v sebi pravo resnico, čeprav je morda na zunaj videti stvar nemogoča, za naš um povsem nelogična.

Strast naj bo vodilo vseh izbir. Bolj kot ji dopuščamo, da nas usmerja in nam pokaže pravo pot, bolj jo uresničujemo kot inspiracijo, ki deluje kot gorivo za naše premike. Vsaka izbira naj bo takšna, ki te maksimalno napolni z občutki radosti in veselja. Odloži tiste, ki ti črpajo intelektualno ali čustveno moč, ker si izčrpan od dajanja in krmariš ladjo svojega življenja kot kapitan z ladjo brez goriva. Zagon tvojemu motorju naj dajo prave vrednote, saj ko življenje postane težavno in ti na pot postavi izzive, kar je tudi nekako naravno stanje – enako na morju ni vselej samo mirna plovba – so prave vrednote temelj, ki jih ne poruši nobena nevihta.

Enako je v odnosih. Če so temelji močni in stabilni, se odnos lahko izgradi. Vsaka mala in nedolžna laž vanj zapiči luknjice, skozi katere energija, ki bi krepila odnos, uhaja. Življenje se odziva na našo energijo in je najbolj neprizanesljivo do tega, kakšen odnos imamo do sebe. Če smo predani svojim pravim izbiram, sledimo svojemu srcu in postavljamo svojo logiko na test, nas bo bogato nagrajevalo. In obratno, največje kazni od življenja dobimo, kadar svoje srce in dober odnos do sebe zatajimo.

Vsak “ne” nepravi izbiri, je odraz ljubezni do sebe in je pravzaprav “da” samemu sebi.

Naj bodo vaši ne-ji kot močni žetoni, ki jih pridno vnovčujete v igralni avtomat vašega življenja. Več jih daš, večja je možnost, da na koncu zadaneš svoj jackpot. Torej, na vaš JACKPOT!

Z ljubeznijo, Petra

Komentiranje vsebin je onemogočeno.