Poslanstvo MIND

Naš namen je poiskati relevantne vsebine za osebno in duhovno rast s kredibilnimi sogovorniki, ki živijo to, kar govorijo, izvajajo in učijo.

Glavni namen portala MIND je prinašati vsebine, ki v več pogledih odpirajo nove dimenzije v načinu življenja, ki smo ga poznali doslej in so ga oblikovale generacije pred nami. Predvsem pa prebujajo zavest o dolgo pozabljenem stiku z našim notranjim virom, ki nas kot človeška bitja vrača k spoznavanju in odkrivanju svoje celovitosti.

Verjamem, da je za vse, ki čutimo notranje pritiske in potrebo po spremembi v svojem življenju, prišel čas, da enkrat za vselej presežemo stare vzorce delovanja, posekamo njihove korenine in poženemo nove za nadaljnje generacije.

Mi nismo ljudje v iskanju duhovne izkušnje. Smo duhovna bitja, ki imajo človeško izkušnjo.

dr. Wayne Dyer

Upam, da prek vsebin na tem portalu spoznate, da zdrava duhovnost ni nekaj tujega in oddaljenega, temveč človeka prebuja, kar pomeni, da odpira tudi neozdravljene in neprepoznane rane ter odvisnosti in potlačena hrepenenja, vse z namenom naše ozdravitve in notranje osvoboditve.

Biti v stik s seboj ne pomeni biti ves čas v blaženem stanju in povsem odzemeljen od resničnosti. Nasprotno.

Ko stopimo v stik z najvišjimi duhovnimi resnicami, pridemo bližje k sebi in lahko še bolj začutimo svoje telo na zemlji. Ne tavamo več v glavi, nekje v svojih mislih, temveč se z vso pozornostjo vrnemo v ta trenutek, tukaj in zdaj.


Več o namenu projekta

Potreba po iskanju poti do boljšega življenja, ki ljudi spodbuja k zanimanju za osebno in duhovno rast, je v slovenski javnosti odprla prostor številnim terapevtom, zdravilcem ter drugim učiteljem in izvajalcem različnih terapevtskih praks, ki posledično nagovarjajo novo ranljivo skupino ljudi. Na tej spletni strani se usmerjamo proti cilju, da ljudem ponudimo kakovostne in koristne vsebine s teh področij s kredibilnimi sogovorniki, ki živijo to, kar govorijo, izvajajo in učijo.

O ustanoviteljici in avtorici vsebin na portalu MIND

Petra Košič je diplomirana novinarka z večletnimi televizijskimi izkušnjami, ki s projektom MIND želi zainteresirani javnosti ponuditi kakovostne vsebine za osebno in duhovno rast.